Warning: Attempt to read property "post_type" on null in /data/web/virtuals/270509/virtual/www/wp-content/plugins/modern-events-calendar-lite/app/libraries/main.php on line 3440
Děvče z hor | Marie Lollok Klementová – akce na horách, lehce outdoorový blog, cestovatelské besedy, promítání, fotogalerie, zájezdy Skip to main content
Marie Lollok Klementová

Horská průvodkyně,

cestovatelka,

odborná lektorka

Zjistit více

Hory

Turistika, treking, expedice, výstupy na vrcholy. Na hory i s dětmi.

Školení

Workshopy a odborné semináře převážně s outdoorovou a cestovatelskou tématikou.

Promítání

Přednášky a besedy s cestovatelskou tematikou.

PODÍVEJTE SE

Co vše nabízím

Potkejme se na přednášce

Promítání a semináře

Ráda přijedu promítat kamkoli. Jsem zvyklá na velké kinosály stejně tak jako na malé knihovny, promítám pro teenagery i pro stacionáře důchodců, na festivalech i na zakázku. Pořádám také odborné semináře s outdoorovou a horskou tématikou vhodné zejména pro střední a vysoké školy se zaměřením na cestovní ruch, kurzy průvodců, zájmové skupiny.

To mě zajímá
POČTĚTE SI

Aktuality z mého blogu

Honzaúčastník výstupu

Maruška je průvodkyně do všech možných adrenalinových destinací; horský průvodce s rakouskou státní zkouškou. Rakušáci si ji považují tak, že ji vybrali jako jedinou Češku a myslím dokonce i ženu do vrcholového družstva pro slavnostní výstup na Grossglockner (jestli se dobře pamatuju) při stoletém jubileu rakouského Alpenvereinu. Čím dál líp ji to fotí a hlavně je to velice příjemná osůbka, která neví co je špatná nálada – to kdyby někdo z vašich známých potřeboval dovést kamkoliv.

Zdeněkúčastník kurzu

díky Maruško za profesionální vedení (nejen na laně ) našeho minitýmu během celého pobytu. Super. Někdy doufám na viděnou.

Irenanávštěvnice promítání

Díky za včerejší povídání o pouti do Santiaga de Compostela. Jste moc milá, vyprávění bylo zábavné i poučné i veselé. Přeju Vám, ať na svých cestách potkáváte samé bezva lidičky a přijedťe do Brodu zase.

Markétaúčastnice zájezdu

Byla jsem s Maruškou v roce 2017 v Nepálu, na okruhu kolem Manaslu. Maruška má velmi vzácnou vlastnost stmelovat celou skupinu, udržovat pozitivní náladu, hledat na všem nejdříve to kladné a umět řešit nenadálé situace s úsměvem. Pro mě byla cesta do Nepálu splněním životního snu a jsem ráda, že jsem tam byla s Maruškou.

Milannávštěvník promítání

dneska jsme byli na Vašich Galapágách v Jihlavě, móóóóc prííííma, opravdu. Už jste byla ve Skotsku ? My brzo jedeme, heč. (Na Galapágy nemáme ?

Hory na nás čekají

Můžeme na ně spolu vyrazit, nebo vám o nich povyprávím.

To mě zajímá